2010. augusztus 28., szombat

Édesnégyes - társkereső műsor a TV2-n


Új sorozat indul a TV2-n augusztus 30-án, Édesnégyes címmel.

Ez egy fajta társkereső-főzős műsor lesz, melyben hetente egy-egy celeb kegyeiért küzd négy-négy jelentkező, a hét végén pedig az adott sztár főz vacsorát a kiválasztott féfinak/nőnek.
A kamerák a találkozástól az ágyig követik a szereplőket.

Az első héten Kozso kegyiért versenyeznek a hölgyek.

Videó







2010. augusztus 18., szerda

Indul az X-faktor is!

Augusztus utolsó hetében, 28-án indul az X-Faktor.

Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások. Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor.

Az X-Faktor hatalmas népszerűségnek örvend a világ számos országában. Az énekes tehetségkutató több szériát megélt már többek között Kolumbiában, Belgiumban, Dániában, Marokkóban, Hollandiában és Spanyolországban. Angliában, ahonnan a formátum származik 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről. A döntőt csaknem 15 millió ember nézte.

A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén. A magyarországi indulással egy időben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor.
A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós.
A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.
Forrás: rtlklub.hu


Újra lesz Való Világ


Ősszel indul a Való Világ 4. szériája.

A harmadik sorozat 2004-ben ért véget, melynek győztese Milo lett.
Ezek a műsorok nagy nézettséget szereztek az RTL Klubnak.
Vajon az új sorozat is olyan sok embert ültet a képernyők elé, mint korábbi részek?

A Bors információi szerint első körben ismert emberekkel népesítik majd be a valóságshow helyszínét, így feltehetően minden este főműsoridőben élvezhetjük majd a celebek szenvedéseit, kínját, vitáit vagy éppen románcát. De lehetőséget kapnak a civilek is, akik közül vadonatúj hírességek születhetnek majd. A volt villalakók azt mondják, sokat köszönhetnek azoknak a hónapoknak, amelyeket a külvilágtól elzárva töltöttek.


Az új show műsorra MÁR lehet jelentkezni, és bizonyára sokakat csábít az elérhető nyeremény:

Hisz a nyertes:
Egy lakás és egy autó tulajdonosa lesz, valamint egy éven át havi egymillió forint fizetést kap.

2010. augusztus 17., kedd

Kezdődik a Megasztár 5. szériája


Augusztus 21-én kezdődik a Megasztár5.

Minden szombaton, este fél nyolctól láthatjuk a műsort, mely a készítők szerint a korábbi szériákhoz képest sokkal erősebb mezőnyt mutat be.




Mostantól minden szombaton Megasztár, egészen év végéig! Illés Gabriella, a műsor producere a Mokkában elárulta, először jönnek a jól megszokott, röhögős casting adások, de azért már ez elején is feltűnnek az igazi tehetségek. Hét magyarországi, és három határon túli nagyvárosba is elmentek, hogy felkutassák az énekeseket, így szép számmal akadtak jelöltek. A régi Megák minden irigység nélkül örültek az új tehetségeknek, az is kiderült, sok adásban fel fognak tűnni ők is… Illés Gabriella azt is elmondta, nem csak az énekesek küzdenek meg majd egymással, divattervezőknek is meghirdettek egy versenyt…
Forrás: tv2.hu