2010. szeptember 16., csütörtök

Ezek megőrültek - van az a pénz......


A pénz NAGY ÚR, - talán most még inkább, mikor a sztárok is érzik a gazdasági válságot -, ezért mindent bevállalnak?

Árammal ütik Kiszeléket a műsorban

Igazi „nagyágyúkat” vet be új műsorában a TV2. A szereplési vágytól égő celebek még megalázó helyzeteket is vállaltak, hogy képernyőre kerülhessenek, és hozzájussanak a tisztes gázsihoz.

BEVÁLLALÓS Van az a pénz, amitől korpásodik az ember haja – mondta hajdan egy híresség, magyarázva, hogy miért vállalt el egy samponreklámot. Úgy tűnik, igaza volt, sőt, a TV2 új celeb-műsorából kiderül, hogy van az a pénz, amiért még megalázkodni is érdemes. A TV2 Ezek megőrültek című új produkciójában ugyanis huszonnégy bevállalós hírességünk önként és dalolva aláztatja meg magát celebtársaival. A műsorban a sárba esés, tojásdobálás és gyengeáram alá helyezett vezeték fogdosása egyaránt az alapfeladatok közé tartozik.

– Az egész műsornak nincs más célja, mint a szórakoztatás – kezdte a műsorvezető, Majka.

Kiszel Tünde még a dagonyázást is ezerdolláros mosollyal tűrte
Fotó: Móricz István


– Huszonnégy híresség hármas csoportokban küzd egymás ellen mindenféle vicces feladatokban. Jó érzés látni, amint tojással dobálják egymást, vagy csak simán beleesnek egy sárral teli medencébe. Nagyon sokat nevettünk már a forgatások ideje alatt is, biztos vagyok benne, hogy a nézőknek is rengeteg vidám pillanatot okozunk majd október végétől – magyarázta a műsor filozófiáját Majka, aki Rákóczi Feri mellett a show műsorvezetője.

A szórakoztató show-ban talán nem véletlenül olyan celebek vállalták a szereplést, akik ilyen-olyan megnyilvánulásokkal amúgy is mosolyt csalnak az emberek arcára. A „nagyágyúk” között szerepel Kiszel Tünde vagy Fekete Pákó is.

Pákó nem tagadta, számára a pénz volt a mozgatórugó.

– Jó buli volt, sokat nevettem a vicces feladatokon, megőrültünk mindannyian. Rengeteg élményt szereztem: sok sérülésem lett az esésektől, a szám is telement sárral néha, és még áramot is vezettek belém. Nemcsak a röhögés miatt érte meg, hanem jól meg is fizettek. A fellépések mellett muszáj elvállalnom az ilyen munkákat is, mert nemcsak magamat, hanem a családomat is el kell tartanom – árulta el Pákó.

Forrás: borsonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése