2012. június 30., szombat

Új házasság show!

Az RTLklub új házsasság kereső showt indított péntek este.

A korábbi párkereső show-kal ellentétben itt a műsor végén semmiféle nyereményt nem kap a friss szerelmespár.

A feleség-jelölt kiválasztása körülbelül a műsor kétharmadánál fog megtörténni, majd az újdonsült pár kapcsolatának alakulását láthatjuk a további részekben.
Az események alakulását kizárólag a gazdák és a feleség-jelöltek alakítják, a szerkesztők nem szólnak bele, a reality dokumentarista stílusban készül - mondják a műsor készítői

Az új show műsorvezetője Lilu.



Az első adásban megismerhettük azt a 8 gazdát, akiket kiválogatott a csatorna, és akik ezúton keresik párjukat, szerelmüket.

Nyolc gazda szívében él a remény, hogy idén ősszel rátalál a szerelem, de mielőtt még elkezdhetnének válogatni a feleség-jelöltek között, saját birtokukon fogadták Lilut, hogy bemutassák a gazdaságukat és elmondják, miért nem találtak még asszonyt a házhoz?

Lilu elsőként Tiszajenőre utazott Medvegy Szilveszterhez, a 36 éves megbecsült, módos nagygazdához, akinek egész életét a gazdaság tölti ki. Szilveszter gazda egy napot sem bírna ki anélkül, hogy ne etesse állatait, vagy ne menjen ki az erdőbe dolgozni, segítséget nem fogad el senkitől. Eddig nem volt ideje saját magára és arra, hogy társat találjon, most már azonban mindene megvan a családalapításhoz. Korábbi kapcsolatai alatt nagy csalódások érték, amelyek mély sebeket ejtettek rajta. Ezek után már nagyon vigyázott, hogy ne élje át újra a korábban tapasztalt szenvedéseket, de talán túlságosan is távol tartotta magát az érzésektől. Olyan nőre vágyik, aki megérti, hogy számára a föld jelenti az életet, a szórakozást, és a boldogságot.
Ha úgy érzi, Szilveszter lehet a nagy Ő, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/szilveszter oldalon!



Buda Tamás Gábor bizonyos szempontból többet, más szemszögből nézve viszont kevesebbet tud az emberi lélekről, mint mások. A 40 éves Tamás gazda lelki pásztorként kezdte pályáját, 5 évvel ezelőtt azonban letette a reverendát, mert úgy érezte, ő is át akarja élni azokat az érzelmeket, amelyeket lelkészként csak távolról figyelhetett. Ma már azzal foglalkozik, ami valóban örömet szerez neki, állatot tenyészt, növényt termeszt, már csak az igaz szerelem hiányzik az életéből. Egyszer már volt szerelmes, de mivel nem tudta átadni magát az őt megrohamozó érzelmeknek, a kapcsolat szakítással végződött. Úgy érzi, ma már nem lenne ilyen problémája, ha megtalálná az igazi nőt.
Tamás gazda lehet a nagy szerelem? Ha igen, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/tamas oldalon!



Kondricz Tamás Beleznán él és kedvenc növénye „az egész éven át termő tréfarépa”. Valójában sertéstenyésztéssel foglalkozik. Azt mondja, poénkodás nélkül besavanyodna és sertéseket vágna mások fejéhez. A 31 éves Tomi gazdának – saját bevallása szerint – ennyi malackodás mellett nem jutott ideje a lányokra, de már nagyon vágyik egy szerető társra. Eddig csak rövidebb kapcsolatai voltak, tapasztalatai azt mutatják, hogy a lányok szeretnek nagyot mondani és eddig mindig kiderült, hogy egy szavuk sem volt igaz, amit Tomi fülébe súgtak.
Szívesen lenne az a nevetésre váró asszony, akit Tomi gazda megálmodott magának? Jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/tomi oldalon!



Karancskeszin, a 47 éves Sípos András birtokán szarvasok és futkosó őzikék várták Lilut. A meseszép gazdaságban egy olyan férfi fogadta a Házasodna a gazda háziasszonyát, aki 24 évig volt nős, imádta a feleségét, de nem szánt rá elég időt, ezért útjaik sajnos elváltak. András gazda tudja, hogy mit rontott el és határozott elképzelése van arról, mit tenne meg egy új szerelemért. Bár napi 10-12 órát dolgozik, és kevés a szabadideje, szívesen jár diszkóba és bálba, mert imád táncolni. Ha rátalálna élete szerelmére, minden héten egy teljes napot csakis őrá szánna, a hét többi napján pedig besegítene neki a ház körüli munkákba. Lovagolna vele, elvinné sétálni, közös konyhájukban együtt főzne jövendőbelijével.
Ha tetszik Önnek András gazda és szívesen lenne feleség-jelölt, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/andras oldalon!



A 49 éves Berente Ottó két házasságon van túl, legközelebb 14 éves fiához, Árpihoz áll, így Ottó gazda nemcsak saját, hanem kisfia igényeit is szem előtt tartja leendő neje kiválasztásánál. A növénytermesztéssel és állattartással foglalkozó gazda elvesztette a bizalmát a nők iránt, így a legfontosabb számára az lenne, ha valaki vissza tudná hozni ezt a bizalmat. Ottó gazda 40 év feletti társat keres, aki jó nevelőanyja lehetne Árpinak, aki mellett a kisfiú biztonságban érezné magát, és aki Ottó gazdát is szeretné. Egy értelmes és érzelmes nőre vágyik, aki családcentrikus, házias és persze csinos.
Ottó lehet az igazi? Ha igen, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/otto oldalon!



Somogybükkösdön egy igazán érzelmes gazda várta Lilut, a 32 éves Jeszek József. József gazda elsősorban pásztornak, juhásznak tartja magát, akinek szeretett édesapja halála jelentett fordulópontot az életében. Vágyik már saját családra, szeretné gyerekeinek átadni azt az érzésvilágot, ami benne lakozik, ahogyan ő is átvette édesapjától lelki kincseit. Lilu látogatásakor József gazdánál éppen ellési időszak van, ezért reggel 6-tól este 10-ig dolgozik, világra segíti a borjakat és azt mondja, a hosszú napok ellenére ez egy csodálatos élmény számára. Apjától azt tanulta, hogy sose legyen nagyravágyó, amit elvállalt, azt mindig végezze el és maradjon becsületes ember. A vékonyabb, sportosabb alkatú nők tetszenek neki, de a legfontosabb, hogy meg legyen köztük a szikra leendő feleségével.
József gazda a befutó? Ha igen, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/jozsef oldalon!



Lilu következő útja Nyírbátorra vezetett, ahol a 34 éves, testnevelő tanár végzettségű Gerstmájer Rolf várta a Házasodna a gazda háziasszonyát. A növénytermesztéssel foglalkozó Rolf gazda a szántóföldre jár ki elmélkedni, ha valami nyomja a lelkét, Liluval is itt beszélgetett. Elárulta, sok lánnyal hozta már össze a sors, de egyik sem dobogtatta meg igazán a szívét. Már jó ideje kész a komoly kapcsolatra, de még nem találkozott az igazival. Rolf gazda a törékeny, csinos lányokat szereti, akik cserfesek és bármiről beszélgethet velük. A vendégszerető Gerstmájer család minden tagja nagyon örülne, ha a nagyobbik fiú végre megtalálná igazi társát. Talán éppen Önre vár?
Rolf gazda feleség-jelöltjének a www.rtlklub.hu/gazda/rolf oldalon jelentkezhet!



Hódmezővásárhelyen megvalósulhat minden lány álma, aki valaha is maga elé képzelte a herceget a fehér lovon. Igaz, a ló nem fehér, de a 26 éves Kucsora Bence gazdaságában 100-150 is van belőle. Bence gazda birtokát nehéz gyalog bejárni, ezért lovas kocsival mutatta meg Lilunak, hol és mivel telnek mindennapjai. A jóképű gazdát sok nővel hozta össze a sors, rengeteg futó kalandja volt, és azt hitte magáról, hogy az ő szívét nem könnyű összetörni, egy lánynak mégis sikerült. A szakítás után barátaival buliról bulira járt, hogy felejtsen, de úgy érzi, elég volt már a csajozásból és ismerkedésből, egy igazi társat szeretne maga mellé, aki 3 éven belül egy gyerekkel is megajándékozza.
Bence gazda az igazi herceg? Ha igen, jelentkezzen a www.rtlklub.hu/gazda/bence oldalon!







Az 1. adás - Videó



Forrás: rtlklub.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése