2011. április 3., vasárnap

Alekosz a nők bálványa.....


ValóVilág: szexbomba és trágár lány is hajt Alekoszra

Nehéz dolga lesz Alekosznak, ha elvállalja a feleségkereső műsort, mert már most több száz elszánt jelentkező verseng érte.

Bombázók, romantikus lelkű lányok és gyakorlatias háziasszonyok egyaránt harcba indulnak, hogy meghódítsák Alekosz szívét a Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsorban. Az arajelöltek sokféleségét jól mutatja az a két jelentkező, akire a Bors rábukkant. A válogatás első fordulójának kétségtelenül a legcsinosabb versenyzője Isa volt, aki valószínűleg bármelyik férfi szívét elrabolná. Neki mégis a villahős kell.

ValóVilág: szexbomba és trágár lány is hajt Alekoszra
A VV-villában eddig hiába fűzte a csajokat, kint azonban tengernyi nő epekedik utána. Isa minden ujjára kaphatna férfit, neki mégis Alek kell. Samanta tudja, hogy nem a külsejével fog csábítani
Fotó: Bors


– Alekosz miatt nézem a ValóVilágot, megragadott a beszédmodora, odavagyok a szófordulatokért, amiket használ. Imádom, ahogy biccenti a fejét, és hogy kedves a lányokkal. Tetszik, hogy mindig jókedvű, és ahogy viccesen csipkelődik. Szívesen randevúznék vele. Leginkább akkor tetszett, amikor villakatona volt, nagyon férfias jelenség mundérban. Komolyak a szándékaim, akkor lennék elégedett, ha a végén gyűrűt húzna az ujjamra – magyarázta Isa.

A másik jelentkezőt nem a külseje, hanem megosztó személyisége tarthatja versenyben. Samantát az internetről ismerhetik azok, akiket nem rettent el a trágár beszéd. A lány ugyanis felettébb nyers szövegű zenés videókkal szerepel a világhálón a Samy és Maya Kultúr Együttes nevű formációval. A duó mindössze pár hete debütált a legnagyobb videomegosztón, de máris több mint ötvenezres tábora van.

– Imádom a ValóVilágot, a kezdetektől nézem. Eleinte nem kedveltem Alekosz külsejét, de egy kis idő után megtetszett. Főleg a barna szeme és az imponál, ahogy a nőkkel viselkedik. Mindenáron el akarom nyerni Alekosz szívét, mert nálam jobban senki nem szeretné. Ebben száz százalékig biztos vagyok. Túl vagyok a meghallgatáson, szerintem nagyszerűen sikerült, és remélem, beválogatnak. Alekosz tud bánni a nőkkel, bízom benne, velem is tud majd – mondta Samy.


Forrás: borsonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése