2011. április 2., szombat

Jó szórakozást igér a TV2 új Show műsora!

A Nagy Duett – április 8-tól a TV2-n!

Vadonatúj élő showműsorral jelentkezik április 8-tól a TV2!
A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról hétről-hétre a TV2, A Nagy Duett című műsorában. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót.


A két műsorvezető: Liptai Claudia és Majoros Péter Majka!
Majka nyomja le a zsűri torkán Hajdút, Árpát és Tillát
Videó



A Nagy Duett szereplőinek teljes névsorát egyelőre még homály fedi, ám néhányuk kiléte már ismert: Tilla Tóth Gabival, Orosz Barbi Ganxsta Zolee-val, Harsányi Levente Szekeres Andriennel alkot párost és készül hétről-hétre, hogy ők legyenek a legjobbak! A színen feltűnt már SP és Rákóczi Feri is, utóbbi Tóth Verával száll majd harcba. Falusi Mariann Árpa Attilát, Zalatnay Cini Gianni mellett lép majd színpadra. Hajdú Péter napok óta a próbára edzi a hangszálait, amivel igencsak megviseli családja idegrendszerét, az ő partnere Zoltán Erika lesz.

- Otthon néhány napja CD alapokra gyakorlok A nagy duettre, ám a család egyelőre nem nézi jó szemmel a szárnypróbálgatásaim. Noncsi üvöltve sír, ha énekelek, erre persze a fiam is rákezdi, így aztán Kata hamar megelégelte az itthoni lármát. Közölte, ha ezt folytatni szeretném, költözzek inkább anyukámhoz. Lehet, hogy a garázsba szorulok a próbák idejére, vagy esetleg a leendő duettpartneremhez kell átjárnom, ha ki szeretném engedni a hangom – mondta Hajdú Péter.

Hogy meddig jut el a versenyben a Frizbi szorgosan skálázó házigazdája, csak a nézőkön és a szigorú zsűrin múlik. Az mindenesetre már most elmondható, hogy nem mindennapi versengésnek lesznek szemtanúi azok, akik tavasszal a TV2-t választják!



Forrás: tv2.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése